サービス・プラン情報

2017.12.22(Fri)
2018歓送迎会プラン
Welcome and Farewell Party Plan 2018

卒業パーティープラン

ご利用期間:2018年3月1日(木)~2018年5月31日(木)
ご利用人数:20~150名様 / ご利用場所:宴会場 / ご利用時間:2時間

お世話になった方々の新たな旅立ち、そして新しい仲間との出会い…
多彩な料理とホテルならではのおもてなしで、大切なひとときをお過ごしください。

・Offering period: March 1, 2018 ~ May 31, 2018
・Number of people: 20~150 people / Venue: Banquet hall / Time: 2 hours

For celebrating the new journey of colleagues and welcoming new members...
Spend your precious time with a great variety of tastes and sophisticated service by hotel.

プラン料金【お一人様 / 会場費、基本音響照明費、マイク2本、税金サービス料含む】
Price per person 【including Venue fee, Basic audio and lighting, 2 microphones, Tax and Service charge 】

Aプラン(立食 or 着席)/Plan A (Standing or Seated)

Aプラン(立食 or 着席)
Plan A (Standing or Seated)

  • ■ 料金:お一人様8,000円
  • ■ お料理:ブッフェ(洋食)
  • ■ お飲物:フリードリンク2時間
  • ■ Price : 8,000 yen / person
  • ■ Style: Buffet (Western)
  • ■ Beverage: All-you-can-drink for 2 hours

Bプラン(立食 or 会食)/Plan B (Standing or Seated)

Bプラン(立食 or 会食)
Plan B(Standing or Seated)

  • ■ 料金:お一人様10,000円
  • ■ お料理:ブッフェ(洋食 or 洋食+中華)
        コース(洋食 or 中華 or 和食)
  • ■ お飲物:フリードリンク2時間
  • ■ Price : 10,000 yen / person
  • ■ Style: Buffet (Western or Western + Chinese)
       Course (Western, Chinese or Japanese)
  • ■ Beverage : All-you-can-drink for 2 hours

Cプラン(立食 or 会食)/Plan C (Standing or Seated)

Cプラン(立食 or 会食)
Plan C(Standing or Seated)

  • ■ 料金:お一人様12,000円
  • ■ お料理:ブッフェ(洋食 or 洋食+中華)
        コース(洋食 or 和食 or 和洋折衷)
  • ■ お飲物:フリードリンク2時間
  • ■ Price : 12,000 yen / person
  • ■ Style: Buffet (Western or Western + Chinese)
       Course (Western, Japanese or Japanese + Western)
  • ■ Beverage : All-you-can-drink for 2 hours
おすすめBプラン・洋食+中華 ブッフェ/Plan B: Western + Chinese Buffet
10,000 yen
おすすめBプラン・洋食+中華 ブッフェ
Plan B: Western + Chinese Buffet
10,000 yen

冷製メニュー

  • ■ カクテルオードブル盛り合わせ
  • ■ スモークサーモンにシトラスとフィーヌ・ゼルブの香り
  • ■ 柚子香るキメジ鮪のスコッタート 香味野菜と共に
  • ■ コールドビーフに粒マスタードと野菜のピクルスを添えて
  • ■ 若鶏と彩り野菜の冷製 胡麻風味
  • ■ 各種チーズの盛り合わせと胡桃パン
  • ■ 生ハムと彩り野菜のミモザ風サラダ
  • ■ カクテルサンドイッチ

Cold Dishes

  • ■ Assorted cocktail appetizers
  • ■ Smoked salmon with citrus and fine herbs
  • ■ Cold beef with whole grain mustard and pickles
  • ■ Yellowfin tuna scottato with aromatic vegetables
  • ■ Assorted cheeses and walnut bread
  • ■ Sesame flavored chicken and vegetables
  • ■ Raw ham and vegetable mimosa salad
  • ■ Cocktail sandwich

温製中華メニュー

  • ■ 海老のシンガポール風チリソース
  • ■ 白身魚のXOソース
  • ■ 酢豚
  • ■ 煎り玉子の蟹身餡かけ
  • ■ 広東風醤油焼きそば
  • ■ 五目チャーハン

Hot Chinese Dishes

  • ■ Shrimp with Singapore chili sauce
  • ■ White fish with XO sauce
  • ■ Sweet and sour pork
  • ■ Stir-fried noodles
  • ■ Scrambled eggs with starchy crab sauce
  • ■ Mixed fried rice

デザート

  • ■ カットフルーツ盛り合わせ
  • ■ パティシェおすすめスイーツ各種
  • ■ デミコーヒー

Dessert

  • ■ Assorted cut fruits
  • ■ Patissier's recommended sweets
  • ■ Demitasse coffee
おすすめBプラン・洋食コース/B Plan - Western Course Menu
10,000 yen
おすすめBプラン・洋食コース
B Plan - Western Course Menu
10,000 yen
  • ■ マリネサーモンディル風味の菜園風サラダ仕立て
    ハーブ香るフィーヌゼルブソース
  • ■ 暖かなマッシュルームのフランに
    バルサミコのシュプール
  • ■ シナモン香るパンプキンポタージュスープ
  • ■ 仔牛とフロマージュのコルドンブルー
    マデラ酒とポートワインのソース
  • ■ オレンジ風味のキャラメルムースにマンゴソース
    フルーツを添えて
  • ■ デミタスコーヒー
  • ■ パンとバター
  • ■ Marinated salmon salad with fine herbs sauce
  • ■ Mushroom flan
  • ■ Pumpkin potage with cinnamon flavor
  • ■ Veal and cheese cutlet with Madeira wine and Port wine sauce
  • ■ Orange flavored caramel mousse with mango sauce
  • ■ Demitasse coffee
  • ■ Bread and butter

全プラン共通フリードリンクメニュー/All-you-can-drink Menu (for all plans)

全プラン共通フリードリンクメニュー
All-you-can-drink Menu (for all plans)

ビール・焼酎・ウイスキー・ワイン・日本酒・ノンアルコールビール
オレンジジュース・グレープジュース・ウーロン茶・コーラ・ジンジャーエール

Beer, Shochu, Whiskey, Wine, Sake, Non-alcohol beer,
Orange juice, Grape juice, Oolong tea, Coke, Ginger ale

全プラン共通オプションメニュー(お一人様料金)/Option Menu (Price per person)

全プラン共通オプションメニュー
(お一人様料金)
Option Menu (Price per person)

  • ■ 通年メニュー
    ・樽寿司(1樽):8,000円~
    ・キャッスル特製チキンカレー:800円
    ・デザートブッフェ:1,000円
  • ■ 季節メニュー
    ・桜海老天ぷら蕎麦:1,000円
    ・しらすイクラ御飯:800円
  • ■ シェフサービス
    ・ローストビーフ(30名から):2,000円
    ・オムレツ各種:1,000円~
  • 他、旬の食材を用いたコーナー料理も幅広くご用意しております。
  • ■ Regular Menu
     ・Assorted sushi: 8,000 yen~
     ・CASTLE beef curry: 800 yen
     ・Dessert buffet: 1,000 yen
  • ■ Seasonal Menu
     ・Soba with sakura shrimp mixed tempura:1,000 yen
     ・Whitebait and cod roe bowl: 800 yen
  • ■ Chef's Live Kitchen
     ・Roast beef (Min. 30 people): 2,000 yen
     ・Omelette: 1,000 yen~
  • Additional various range of seasonal dishes available.

特典/Benefit for the user of this plan

特典
Benefit for the user of this plan

  • ■ 成約特典
     ・乾杯用のスパークリングワインをサービス
     ・マイクロバス送迎サービス(予約制)

■ Booking benefit
 ・Free toast sparkling wine
 ・Minibus pickup service (reservation required)

  • ※ 全てのブッフェプランは着席スタイルでも対応いたします。
    ※ Bプラン、Cプランの洋食ブッフェは、卓盛りの提供も承ります。
  • ※ ご宴席時間の30分延長も承ります(お一人様¥500)
    ※ 表示価格には税金・サービス料が含まれています。
    ※ 写真はイメージです。
    ※ メニュー内容は季節により変更します。
    ※ 料理によってはアレルゲン(えび かに 卵 小麦 そば 落花生 乳 他)が含まれます。詳しくは係りにお尋ね下さい。
  • * Seated style available for all Buffet Plans.
    * Sharing platter style available instead of Western Buffet for Plan B and C.
    * Party time extendable for 30 minutes. (500 yen / person)   * The indicated prices include tax and service charge.
    * The photograph is an image.   * Menu varies depending on the season.
    * Depending on a dish, there might be some allergy-provoking ingredients included such as crustaceans (including prawns, crabs and lobsters), hen's egg, wheat, buckwheat (soba), peanuts, and/or dairy products. If you need more details, any member of staff will be happy to assist you.

RESERVATION · INQUIRIES

RESERVATION · INQUIRIES

ご予約・お問い合わせ

宴会セールス課
TEL:052-521-5151(直通)

宴会セールス課

TEL:052-521-5151(直通)

Banquet Sales Division TEL:052.521.5151 (direct)

page_top