サービス・プラン情報

2018.1.30(Tue)
<2月・3月限定>特別感謝プラン
<February/March 2018> Special Appreciation Plan

〈2月・3月限定〉特別感謝プラン

ご利用期間:2018年2月1日(木)~2018年3月31日(土)
ご利用人数:15~150名様 / ご利用場所:宴会場 / ご利用時間:2時間

今までの感謝と、これから始まる新たなスタート。
「ありがとう」の思いを伝えるおもてなしをご提供いたします。

・Offering period: February 1, 2018 ~ March 31, 2018
・Number of people: 15 ~ 150 people / Venue: Banquet hall / Time: 2 hours

On February 1, 2018, The Westin Nagoya Castle makes a brand new start as "Hotel Nagoya Castle".
With all our gratitude, we offer a plan and hospitality to deliver "Thank You".

プラン料金【お一人様 / 会場費、基本音響照明費、マイク2本、税金サービス料含む】
Price per person 【including Venue fee, Basic audio and lighting, 2 microphones, Tax and Service charge】

  • ■ 料金:お一人様10,000円
  • ■ お料理:洋食料理+和食料理+中国料理
  • ■ お飲物:フリードリンク2時間
    (スパークリングワイン・ビール・焼酎・日本酒・ウィスキー・ワイン・カクテル・ノンアルコールビール・ソフトドリンク)
  • ■ Price: ¥10,000 / person
  • ■ Style: Western & Japanese & Chinese
  • ■ Beverage: All-you-can-drink for 2 hours
    (Sparkling wine, Beer, Shochu, Sake, Whiskey, Wine, Cocktail, Non-alcohol beer, Soft Drinks)
プラン メニュー例・洋食料理+和食料理+中国料理/Menu sample: Western & Japanese & Chinese
10,000 yen
プラン メニュー例・洋食料理+和食料理+中国料理
Menu sample: Western & Japanese & Chinese
10,000 yen

洋食

  • ■ オードブル各種盛り合わせ
  • ■ 生ハムとパルミジャーノのシーザーサラダ
  • ■ コールドミート盛り合わせとフルーツ飾り盛り
  • ■ ホテル特製パン
  • ■ 〈シェフサービス〉
    ローストビーフ グレービーソース 西洋山葵添え

Western

  • ■ Assorted appetizers
  • ■ Caesar salad with raw ham and parmigiano
  • ■ Assorted cold meat and fruits
  • ■ Hotel original bread
  • ■ 〈Chef service〉 Roast beef with gravy sauce and horseradish

和食

  • ■ 刺身(黄肌鮪、鯛など)
  • ■ 焼物(鰻巻玉子など)
  • ■ 煮物(牛ロースすき煮など)
  • ■ 揚物(車海老慈姑衣揚など)
  • ■ 〈蒸し物 会場サービス〉
    出来立て筍茶碗蒸し 蟹餡

Japanese

  • ■ Sashimi (Yellowfin tuna, Sea bream etc.)
  • ■ Grilled dish (Rolled egg with eel etc.)
  • ■ Simmered dish (Beef sukiyaki etc.)
  • ■ Deep fried dish (Deep fried tiger prawn etc.)
  • ■ Steamed dish 〈Live kitchen〉
    Fresh made Chawanmushi egg custard with bamboo shoot and crab starchy sauce

中華

  • ■ 奥三河ジャンボ椎茸のふかひれ餡かけ 青野菜添え
  • ■ ロブスターテールのシンガポール風チリソース煮
  • ■ 帆立と黄ニラの彩り野菜炒め など

Chinese

  • ■ Giant shiitake mushroom with shark fin sauce
  • ■ Lobster tail cooked in Singapore chili sauce
  • ■ Stir-fried scallop and yellow Chinese chives

デザート

  • ■ カットフルーツ盛り合わせ
  • ■ パティシェおすすめスイーツ各種
  • ■ デミタスコーヒー

Dessert

  • ■ Assorted cut fruits
  • ■ Patissier's recommended sweets
  • ■ Demitasse coffee

予約特典/Booking Benefit

予約特典
Booking Benefit

・Hotel original chocolate "Pavê de Chocolate (5 pieces)" for each attendee
・Minibus (27 seats / reservation required / max. 2 buses)
・Karaoke (2 microphones)

  • ※ 表示価格には税金・サービス料が含まれています。  
    ※ 写真はイメージです。
    ※ 料理によってはアレルゲン(えび かに 卵 小麦 そば 落花生 乳 他)が含まれます。詳しくは係りにお尋ね下さい。
  • * The indicated prices include tax and service charge.  
    * The photograph is an image. 
    * Depending on a dish, there might be some allergy-provoking ingredients included such as crustaceans (including prawns, crabs and lobsters), hen's egg, wheat, buckwheat (soba), peanuts, and/or dairy products. If you need more details, any member of staff will be happy to assist you.

RESERVATION · INQUIRIES

RESERVATION · INQUIRIES

ご予約・お問い合わせ

宴会セールス課
TEL:052-521-5151(直通)

宴会セールス課

TEL:052-521-5151(直通)

Banquet Sales Division TEL:052.521.5151 (direct)

page_top