サービス・プラン情報

2017.6.30(Fri)
テーブルマナー
Table Manners

謝恩会プラン

食事の仕方は品性を感じるもの。
今やグローバルスタンダードともいえるテーブルマナーは、大事な場面でこそ自分を素敵に表現できるように是非身に付けておきたいものです。
ウェスティンナゴヤキャッスルでは、実際にフランス料理のフルコースをいただきながらマナーレッスンを進めてまいります。マナーを身に付けるとともに、ホテルならではの本格的メニューも合わせてお楽しみください。

The way you eat reveals your character.
Good table manners are essential for everyone as a global standard and valuable for the important scene to express yourself nicely.
The Westin Nagoya Castle assists you to acquire table manners actually having a French full course menu. You can enjoy the authentic cuisine of hotel's specialty learning table manners.

【プラン】各プランは20名様より承ります。
<Plan Information>*Each plan can be offered for a group with at least 20 people.

-純真-/ Pure
6,480 yen
-純真-
Pure
6,480 yen
  • ■ スモークサーモンのサラダ仕立てに
    フィーヌ・ゼルブのヴィネグレットソース
  • ■ 野菜のポタージュスープ
  • ■ 白身魚のソテー法蓮草添え サフランクリームソースと共に
  • ■ 鶏のロール仕立てに温野菜とシャッスールソース
  • ■ ガトーフロマージュ
    バラの香るジュレとマンゴ風味のパッションフルーツ
  • ■ デミタスコーヒー
  • ■ パンとバター
  • ■ Smoked salmon salad with mixed herb vinaigrette sauce
  • ■ Vegetable potage soup
  • ■ Sauteed fish and spinach with saffron cream sauce
  • ■ Chicken roll and vegetable with Chasseur sauce
  • ■ Cheese cake with rose jelly and mango flavored passion
  • ■ Demi coffee
  • ■ Bread and butter
-楽しみ- / Plaisir
7,560 yen
-楽しみ-
Plaisir
7,560 yen
  • ■ スモークトラウトと野菜サラダのトライアングル仕立て
    フィーヌ・ゼルブソース
  • ■ シナモンの香るカボチャのクリーミーなスープ
  • ■ 白身魚の香草パン粉焼きマスタード風味
    赤ピーマンのバターソース
  • ■ チーズ入り牛肉のアリュメットパイに
    温野菜とマデラ酒のソース
  • ■ トロピカルムース
    アールグレイのジュレとフルーツを添えて
  • ■ デミタスコーヒー
  • ■ パンとバター
  • ■ Smoked trout and vegetable salad with mixed herb sauce
  • ■ Cinnamon flavored pumpkin cream soup
  • ■ Baked mustard herb crusted fish with red paprika butter sauce
  • ■ Cheese beef pie and vegetable with Madeira wine sauce
  • ■ Tropical mousse with Earl Grey jelly and fruits
  • ■ Demi coffee
  • ■ Bread and butter
-感動- / Impression
8,640 yen
-感動-
Impression
8,640 yen
  • ■ 小海老の菓子仕立てオレンジ入りゼリー風味
    アスパラムース ミントの香りとフィーヌ・ゼルブソース
  • ■ 野菜たっぷりミネストローネスープ
  • ■ シーフードのパイ包み焼き
    色鮮やかな春菊のクリームソース
  • ■ 仔牛フィレ肉のソテー
    マスタードとフロマージュの香りに赤ワインソース
  • ■ リンゴのブランマンジェにキャラメルアイスを添えて
  • ■ デミタスコーヒー
  • ■ パンとバター
  • ■ Shrimp cake with orange jelly and asparagus mousse with mint and mixed herb sauce
  • ■ Minestrone soup
  • ■ Seafood pie with crown daisy cream sauce
  • ■ Sauteed veal fillet with red wine sauce, mustard and fromage flavor
  • ■ Apple blancmange with caramel ice cream
  • ■ Demi coffee
  • ■ Bread and butter
  • ※ 表示価格には税金・サービス料が含まれています。 ※ 写真はイメージです。
    ※メニュー内容は季節により変更します。
    ※料理によってはアレルゲン(えび かに 卵 小麦 そば 落花生 乳 他)が含まれます。詳しくは係りのものにお尋ね下さい。
  • *The indicated prices include tax and service charge. *The photograph is an image.
    *Menu varies depending on the season.
    *Depending on a dish, there might be some allergy-provoking ingredients included such as crustaceans (including prawns, crabs and lobsters), hen's egg, wheat, buckwheat (soba), peanuts, and/or dairy products. If you need more details, any member of staff will be happy to assist you.

RESERVATION · INQUIRIES

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宴会セールス課
TEL:052-521-5151(直通)

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Banquet Sales Division TEL:052.521.5151 (direct)

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