サービス・プラン情報

2017.6.30(Fri)
2017年サマープラン
2017 Summer Plan

Summer plan

人数に合わせてお選び頂ける宴会場で、各種宴会・パーティーからプライベートなお集まりまで。
多彩な料理とホテルならではのおもてなしで、大切なひとときをお過ごしください。

From various types of banquets, parties to private gatherings,
an appropriate venue size can be selected according to the numbers of attendees.
A wide variety of food menu and hotel's distinctive hospitality allow you to spend memorable time of your life.

プラン料金【お一人様/お料理・フリードリンク・会場費・税金サービス料含む】
Price per person【Including Food, All-you-can-drink, Venue rental, Tax and Service charge. 】

ブッフェプラン(立食 or 着席)Buffet Plan (Standing or Seated)

ブッフェプラン(立食 or 着席)
Buffet Plan (Standing or Seated)

  • ■ 料金:お一人様7,000円
  • ■ お料理:洋食ブッフェ(お料理を各自でお取りいただくプラン)
  • ■ お飲物:フリードリンク2時間
    ビール・ソフトドリンク・ノンアルコールビール +
    焼酎・ウイスキー・ワイン(左記より1つ)
  • ■ Price : 7,000 yen / person
  • ■ Food Menu : Western buffet (served help-yourself style)
  • ■ Beverage: All-you-can-drink for 2 hours
    Beer, Soft drinks, Non-alcohol beer and
    one item of your choice from Shochu, Whiskey or Wine.

コースプラン(会食)/Course plan (dinner)

コースプラン(会食)
Course Plan

  • ■ 料金:お一人様10,000円
  • ■ お料理:お料理:洋食コース or 和会席
    (ホテルスタッフがお料理をお運びするプラン)
  • ■ お飲物:お飲物:フリードリンク2時間
    ビール・ワイン・焼酎・ウイスキー・ソフトドリンク・ノンアルコールビール
  • ■ Price : 10,000 yen / person
  • ■ Food Menu : Western course or Japanese Kaiseki
    (served by hotel staff)
  • ■ Beverage : All-you-can-drink for 2 hours
    Beer, Wine, Shochu, Whiskey, Soft drinks, Non-alcohol beer.
洋食ブッフェ・立食/Western Buffet Menu・Standing Style
7,000 yen
洋食ブッフェ・立食
Western Buffet Menu・Standing Style
7,000 yen

冷製料理

  • ■ トラウトスモークサーモンのサラダ仕立て
    シトラスフレーバー
  • ■ 冷たいラタトゥーユにモツァレラを乗せたカプレーゼ
  • ■ 柚子香るキメジマグロのカルパッチョ仕立て
  • ■ 白身魚と香味野菜のエスカベッシュマリネ
  • ■ コールドミート盛り合わせ 柑橘フルーツを添えて
  • ■ ポテトに豚舌スモークを飾ったサラダ仕立て
  • ■ カクテルサンドイッチ

Cold Dishes

  • ■ Smoked trout salmon salad with citrus flavor
  • ■ Cold ratatouille and mozzarella caprese
  • ■ Yellowfin tuna carpaccio with Yuzu citrus flavor
  • ■ White fish and aromatic vegetables escabeche
  • ■ Assorted cold meats served with citrus fruits
  • ■ Potato and smoked pork tongue salad
  • ■ Cocktail sandwich

温製料理

  • ■ 白身魚の香草風味オーブン焼き 彩り野菜添え
  • ■ 若鶏のルーラルド ディジョンマスタードソース
  • ■ ポークとスプラウトのバプール シノワーズソース
  • ■ フライ各種盛り合わせ タルタルソース添え
  • ■ 本日のお勧めパスタ
  • ■ ホテル特製ビーフカレー
  • ■ 白飯(国産米使用)

Hot Dishes

  • ■ Oven-baked white fish with herb flavor
  • ■ Chicken roulade with Dijon mustard sauce
  • ■ Steamed pork and sprout with chinoise sauce
  • ■ Assorted deep-fried foods with tartar sauce
  • ■ Today's pasta
  • ■ Special beef curry
  • ■ Rice (Japanese rice)

デザート

  • ■ パティシェおすすめスイーツ各種とトロピカルフルーツ
  • ■ デミコーヒー

Dessert

  • ■ Patissier recommended sweets assorted and tropical fruits
  • ■ Demi Coffee
洋食ブッフェ・着席/Western Buffet Menu・Seated Style
7,000 yen
洋食ブッフェ・着席
Western Buffet Menu・Seated Style
7,000 yen

冷製料理

  • ■ トラウトサーモンと小海老スモーク レモン飾り 
  • ■ キメジマグロ柚子風味タタキ カルパッチョスタイル 
  • ■ モルタデッラソーセージ フルーツ飾り 
  • ■ 合鴨のトロッとマリネ エギュイエットサラダ 
  • ■ シーザーサラダ ポークタンスモーク飾り
  • ■ カクテルサンドイッチ

Cold Dishes

  • ■ Salmon trout and smoked shrimp with lemon garnishes
  • ■ Lightly roasted yellow fin tuna carpaccio with Yuzu citrus flavor
  • ■ Mortadella sausages with fruits garnishes
  • ■ Duck marinade salad
  • ■ Caesar salad with smoked pork tongue
  • ■ Cocktail sandwich

温製料理

  • ■ 海老の洋風天麩羅にタルタルソース添え
  • ■ 白身魚の香草風味オーブン焼き 青紫蘇バターソース
  • ■ 若鶏のソテー フォレスティエール風
  • ■ 牛肉のステーキ タリアータ 照り焼きマスタードソース
  • ■ ナシゴレン(国産米使用)

Hot Dishes

  • ■ Shrimp Tempura with tartar sauce
  • ■ Herb flavor grilled fish with green perilla butter sauce
  • ■ Forestiere style sauteed chicken
  • ■ Tagliata beef steak with Teriyaki mustard sauce
  • ■ Nasi Goreng (Indonesian fried rice)

デザート

  • ■ パティシェおすすめスイーツ各種

Dessert

  • ■ Patissier recommended sweets
洋食コース/Western Course Menu
10,000 yen
洋食コース
Western Course Menu
10,000 yen
  • ■ 槍烏賊のカルパッチョ フレンチキャビアとサラダ飾り 
  • ■ ヴィシソワーズスープ 赤蕪の香り
  • ■ ハマグリのキャベツ包みの 黒オリーブのリゾットを添えて 青紫蘇風味のバターソース
  • ■ 柔らかく煮込んだ牛タンブレゼパイに 夏野菜を添えて ローズマリー風味のマデラソース 
  • ■ アールグレイのムース紅茶ゼリー飾りカットフルーツを添えて
  • ■ デミタスコーヒー
  • ■ パンとバター
  • ■ Squid carpaccio with French caviar and vegetable garnishes
  • ■ Vichyssoise soup with radish flavor
  • ■ Clam rolled cabbage and black olive risotto with green perilla butter sauce
  • ■ Braised beef tongue pie and summer vegetable with rosemary Madeira wine sauce
  • ■ Earl Gray mousse with tea jelly decoration and cut fruits
  • ■ Demi Coffee
  • ■ Bread and butter
和会席/Japanese Kaiseki Menu
10,000 yen
和会席
apanese Kaiseki Menu
10,000 yen
  • ■ 先付 胡麻豆腐 枝豆ゼリー 生雲丹 山わさび 飾り野菜
  • ■ 向付 夏鱸重ね造り 黄肌鮪 剣先烏賊 芽物一式
  • ■ 鉢肴 豚肉ロース変りソース焼 マスタード風味 焼目玉蜀黍 彩りパプリカ 青掻敷
  • ■ 凌ぎ 鰻とろろ蕎麦 薬味 蕎麦汁
  • ■ 炊合せ 茄子唐揚 海老色出 揚南瓜 オクラ 霙掛け 針大葉
  • ■ 酢の物 鮎南蛮漬 冬瓜膾黒酢風味 酢茗荷 揚げ笹蓼
  • ■ 食事 馬鈴薯御飯「馬鈴薯 人参 玉蜀黍」浅葱 水雲 豆腐 葱 八丁味噌仕立て 浅漬盛り合わせ
  • ■ 水物 抹茶わらび餅 小倉ゼリー 生クリーム添え
  • ※仕入れ状況によりメニューに変更がある場合がございます。
  • ■ Appetizer : sesame Tofu, Edamame jelly, sea urchin, wild horse-radish, garnishes
  • ■ Sashimi : sea perch, yellow fin tuna, squid, garnishes
  • ■ Grilled Dish : grilled pork with mustard flavor sauce, grilled baby corn, paprika
  • ■ Small Dish : Soba noodle with grilled eel and grated yam, dipping sauce
  • ■ Simmered Dish : egg plant, prawn, pumpkin, okura, grated radish, green perilla
  • ■ Vinegard Dish : deep-fried sweet fish marinade, wax gourd seasoned in black vinegar, Japanese ginger pickles
  • ■ Rice and Soup : potato mixed rice, Miso soup, assorted vegetable pickles
  • ■ Dessert : Matcha bracken-starch dumpling, Ogura red bean jelly with whipped cream
  • *The menu items may be subject to change depending on market availability.

夏のおすすめオプションメニュー(お一人様料金)/Summer Seasonal Option Menu (Price per person)

夏のおすすめオプションメニュー
(お一人様料金)
Summer Seasonal Option Menu (Price per person)

  • ■ 鰻とろろそば:500円
  • ■ 夏野菜の天ぷら:500円
  • ■ お造り2種:500円
  • ■ わらび餅:500円
  • オプションメニューは他にもご用意しておりますので、ご相談ください。
  • ■ Soba noodle with grilled eel and grated yam:500 yen
  • ■ Summer vegetable Tempura:500 yen
  • ■ 2 assorted Sashimi:500 yen
  • ■ Bracken-starch dumpling:500 yen
  • Please feel free to ask other option menu.
  • ※ 表示価格には税金・サービス料が含まれています。 ※ 写真はイメージです。
  • *The indicated prices include tax and service charge. *The photograph is an image.

RESERVATION · INQUIRIES

RESERVATION · INQUIRIES

ご予約・お問い合わせ

宴会セールス課
TEL:052-521-5151(直通)

宴会セールス課

TEL:052-521-5151(直通)

Banquet Sales Division TEL:052.521.5151 (direct)

page_top