サービス・プラン情報

2017.11.16(Thu)
卒業パーティープラン
Graduation Party Plan

卒業パーティープラン

人数に合わせてお選び頂ける宴会場で、学生生活を締めくくる大切なひとときを。
多彩な料理とホテルならではのおもてなしで、優雅な時間をお楽しみください。

Finish your cherished school life at a banquet hall available to choose according to the number of people.
Enjoy luxurious time with a variety of dishes and hospitality of hotel.

シェフによる生演出でデザートをご用意します♪
2種類よりお選びいただけます。
※動画はウエディングでの提供の様子です。

Chef will make your dessert in front of you! Available to choose from 2 dessert options.
*The video is showing a scene that staffs serving desserts at a wedding reception.

特典/Benefit

特典
Benefit

【スペシャルチョイス】
下記よりお選びください(スーベニア…3つ、ボヤージュ…5つ)

Special Choice (Select from benefits below of your choice)
*The number of your choices varies depending on your plan.
3 choices for Souvenir Plan, 5 choices for Voyager Plan

  • ■ マイクロバス送迎サービス
  • ■ 100インチスクリーン&プロジェクターセット
  • ■ 贈呈用花束1束
  • ■ 20名様ごとに先生1人無料招待
  • ■ ピアノ
  • ■ ブローニュ ペアディナー券
  • ■ ビンゴゲーム搭載カラオケセット
  • ■ 名古屋城が見えるチャペル&ガーデンでの記念撮影
  • ■ サービス技能検定保持者による会場内での
    サービスデモンストレーション
  • ■ Microbus pickup service
  • ■ 100-inch screen & projector
  • ■ Flower bouquet
  • ■ Free 1 teacher/professor participation for every 20 participants
  • ■ Piano
  • ■ A pair of dinner tickets at All Day Dining Boulogne
  • ■ Karaoke set with Bingo game feature
  • ■ Photo shoot at chapel and garden with Nagoya Castle in the background
  • ■ Professional service by Restaurant Service certified staffs

※100インチスクリーン&プロジェクターセット、カラオケセット、ピアノには台数に限りがございます

※カメラはお客様にてご用意ください。

*The number of 100-inch screen & projector, Karaoke set and Piano are limited.

*Please bring your own camera.

プラン料金【お一人様/お料理・フリードリンク・マイク2本・会場費・税金サービス料含む】
Price per person 【Including Food, All-you-can-drink, 2 microphones, Venue fee, Tax and Service charge】

Souvenir-スーベニア- Souvenir Plan

Souvenir-スーベニア-
Souvenir Plan

  • ■ 料金:お一人様¥8,000
  • ■ お料理:洋食ブッフェ
  • ■ お飲物:フリードリンク2時間
    ビール・ワイン・スパークリング・カクテル・ソフトドリンク
  • ■ Price : 8,000 yen per person
  • ■ Food Menu : Western buffet
  • ■ Beverages : All-you-can-drink for 2 hours included.
    Beer, Wine, Sparkling wine, Cocktail, Soft drink

シェフサービスデザート(下記よりお選びください)
A.パンケーキとプチフルーツの盛り合わせ  
B.プチスイーツ3種盛り合わせ

Dessert served by chef (Choose A or B)
A. Pancake and petit fruits   
B. Assorted 3 petit sweets

Voyager-ボヤージュ- Voyager Plan

Voyager-ボヤージュ-
Voyager Plan

  • ■ 料金:お一人様¥10,000
  • ■ お料理:洋食ブッフェ & デザートブッフェ
  • ■ お飲物:フリードリンク2時間
    ビール・ワイン・スパークリング・カクテル・ソフトドリンク
  • ■ Price : 10,000 yen per person
  • ■ Food Menu : Western buffet & Dessert buffet
  • ■ Beverages : All-you-can-drink for 2 hours included.
    Beer, Wine, Sparkling wine, Cocktail, Soft drink

シェフサービスデザート(下記よりお選びください)
A.炎の演出 “チェリージュビレ”  
B.ピーチメルバ エスプーマの泡を添えて

Dessert served by chef (Choose A or B)
A. Cherries jubilee with flambé performance   
B. Peach melba with Espuma foam

Souvenir-スーベニア- Souvenir Plan
8,000 yen
Souvenir-スーベニア-
Souvenir Plan
8,000 yen

冷製料理

  • ■ スモークトラウトサーモン レモンと薬味を添えて
  • ■ 槍烏賊のカルパッチョスタイル トビっこ飾り
  • ■ ズワイ蟹の冷製カクテルソース添え
  • ■ イタリアンサラミとコールドミート盛り合わせ フルーツ飾り
  • ■ モッツアレラチーズとトマトのカプレーゼ
  • ■ カクテルサンドイッチ

Cold Dishes

  • ■ Smoked trout salmon
  • ■ Spear squid carpaccio with flying fish roe
  • ■ Snow crab with cold cocktail sauce
  • ■ Assorted Italian salami and cold meat
  • ■ Mozzarella cheese and tomato caprese
  • ■ Cocktail sandwich

温製料理

  • ■ 白身魚の香草風味オーブン焼き 青紫蘇バターソース
  • ■ チキンキャベツロール トマトソース
  • ■ ビーフステーキのタリアータ マスタードソース
  • ■ 串揚げ各種とフライドポテト タルタルソース
  • ■ お勧めスパゲッティー
  • ■ きのこピラフ

Hot Dishes

  • ■ Oven-baked herb flavored white fish with Shiso butter sauce
  • ■ Chicken rolled with cabbage with tomato sauce
  • ■ Sliced beef steak with mustard sauce
  • ■ Assorted deep-fried skewers and French fries with tartar sauce
  • ■ Recommended spaghetti
  • ■ Mushroom pilaf

デザート

  • A、パンケーキとプチフルーツの盛り合わせ
  • B、プチスイーツ3種盛り合わせ
  • ■ デミコーヒー

Dessert

  • A. Pancake and petit fruits
  • B. Assorted 3 petit sweets
  • ■ Demi Coffee
Voyager-ボヤージュ- Voyager Plan
10,000 yen
Voyager-ボヤージュ-
Voyager Plan
10,000 yen

冷製料理

  • ■ オリジナルピンチョス3種盛り合わせ
  • ■ マリネサーモンディル風味と小海老スモーク レモン飾り
  • ■ 海の幸洋風冷製盛り合わせ氷上飾り カクテルソース添え(オマール海老、ズワイ蟹、つぶ貝)
  • ■ コールドミート3種盛り合わせ ピクルス添え
  • ■ カクテルサンドイッチ

Cold Dishes

  • ■ Assorted 3 pinchos
  • ■ Salmon marinade and smoked shrimp
  • ■ Assorted cold seafood with cocktail sauce (Lobster, Snow crab, Whelk)
  • ■ Assorted 3 cold meat with pickles
  • ■ Cocktail sandwich

シェフサービス

  • ■ ビーフステーキ 有馬山椒ソース

Served by chef

  • ■ Beef steak with Japanese pepper sauce

温製料理

  • ■ 海老の洋風天麩羅 ブイヤーベースソース
  • ■ 白身魚の香草風味オーブン焼き 青紫蘇バターソース
  • ■ ポークポリネシアンロール 照り焼きマスタードソース
  • ■ スパゲッティーカルボナーラ
  • ■ 海老ピラフ

Hot Dishes

  • ■ Prawn fritter with bouillabaisse sauce
  • ■ Oven-baked herb flavored white fish with Shiso butter sauce
  • ■ Pork Polynesian roll with Teriyaki mustard sauce
  • ■ Spaghetti carbonara
  • ■ Shrimp pilaf

デザート

  • A、炎の演出“チェリージュビレ”
  • B、ピーチメルバ エスプーマの泡を添えて
  • ■ プチスイーツ各種取り合わせ
  • ■ カットフルーツ各種盛り合わせ
  • ■ デミコーヒー

Dessert

  • A. Cherries jubilee with flambé performance
  • B. Peach melba with Espuma foam
  • ■ Assorted petit sweets
  • ■ Assorted cut fruits
  • ■ Demi Coffee
  • ※ 表示価格には税金・サービス料が含まれています。 ※ 写真はイメージです。
    ※メニュー内容は季節により変更します。
    ※料理によってはアレルゲン(えび かに 卵 小麦 そば 落花生 乳 他)が含まれます。詳しくは係りのにお尋ね下さい。
  • *The indicated prices include tax and service charge. *The photograph is an image.
    *Menu varies depending on the season.
    *Depending on a dish, there might be some allergy-provoking ingredients included such as crustaceans (including prawns, crabs and lobsters), hen's egg, wheat, buckwheat (soba), peanuts, and/or dairy products. If you need more details, any member of staff will be happy to assist you.

RESERVATION · INQUIRIES

RESERVATION · INQUIRIES

ご予約・お問い合わせ

宴会セールス課
TEL:052-521-5151(直通)

宴会セールス課

TEL:052-521-5151(直通)

Banquet Sales Division TEL:052.521.5151 (direct)

page_top